TRABZON / YOMRA - Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulu

Kas

10 Kasım Atatürk' ü anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Atatürk Köşk' ünü ziyaret ettiler.

Kas

Cumhuriyrtin 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında canlı müzik yapıldı. Katkılarından dolayı okul aile birliği başkanımız Turgay Beye teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz coşkuyla eğlendi.

Kas

Anasınıflarının Cumhuriyetin 100. yıl kutlama etkinliği coşkulu oldu. Kutlama etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan YILDIRIM, Şube Müdürleri Sezai MISIR ve Gülsüm MEMİŞKAPTANOĞLU katıldı. Velilerimiz de yoğun katılımı oldu. Anasınıfı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapmış oldukları kutlama programından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bütün öğretmenlerimize yapmış oldukları üstün çalışmadan dolayı çok teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programa Kaymakamımız Muhammet ÖZTABAK, İlçe Milli Eğitim Midürü Ayhan YILDIRIM ,protokol ve velilerimiz katıldı. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimize yapmış olduğu etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Yomra Belediye Başkanı Mustafa BIYIK okulumuzu ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk gününde Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulunda ‘112 Farkındalık Eğitimi’ düzenledi.

Öğrenciler, 112 Acil Çağrı Hattını hangi durumlarda aramaları gerektiğini Önçağrı personelimizle birlikte doğaçlama yaparak öğrendiler.  112 Farkındalık Eğitiminden sonra öğrencilere, İçişleri Bakanlığının hazırladığı 112 tanıtım filmleri izletildi.  Ayrıca 112 Acil Durum Kılavuzu ve broşür dağıtıldı.

Eyl

Trabzon Büyükşehir Belediyesi  Çocuk Trafik Eğitim Pistinde öğrencilerimize 11-12/09/2023 Tarihlerinde eğitim verildi