TRABZON / YOMRA - Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulu

Adil CEVHER - Okul Müdürü

15.09.1977 Yılında Trabzon-Akçaabat-Derecik -Çevreli Mah. doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Derecik İlkokulu- Ortaokulunda tamamladım. Lise eğitimini Trabzon Lisesi´ nde 1994 yılında tamamladım. Lisans Eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi-Fatih Eğitim Fakültesi-İlköğretim Bölümü- Sınıf Öğretmenliği dalında 2002 yılında tamamladım. Yüksek Lisans Eğitimini Avrasya Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü- Yönetim Bilimleri bölümünden 2014 yılında mezun oldum.

2002 yılında Iğdır-Tuzluca- Çiçekli İlköğretim okuluna müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak atandım. Iğdır-Tuzluca İlçesi´ nde Kurtuluş İlkokulu ve Söğütlü İlkokulu´ nda sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptım. 2009 yılında Trabzon Arsin Yolaç İlköğretim Okulu´ na müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak tayin oldum. 2010 yılında Trabzon Çarşıbaşı- Yavuzköy Fatih İlköğretim Okulu´ na müdür yardımcısı olarak atandım. 2014 yılında Trabzon -Ortahisar-Yeşilova İlkokulu´ na okul müdürü olarak atandım. 02.08.2023 Tarihinde Yomra Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulu´ nda okul müdürü olarak çalışmaktayım. Mesleki gelişim yönünden çok sayıda seminer ve kurslara katıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım.