TRABZON / YOMRA - Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" okulımızda öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile kutlandı. Emeği ğeçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve M. Akif ERSOY' u Anma Etkinlikleri okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile kutlandı. İstiklal Marşı' nı güzel okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi, katılanlara ise katılım belgesi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay arasında imzalanan protokol kapsamında okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katkıları ile 85 koli ramazan kumanyası hazırlanarak Kızılay'a teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin sorumluluk ve paylaşma duygularının gelişmesine katkı sağlamak, öğrencilerimizde sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşa!” sloganıyla öğrenciler arası resim yapma etkinliği düzenledik. Resim yapma etkinliği sonunda öğrencilerimizin yaptığı resimlerden resim sergisi düzenledik.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan UYGUN, Şube Müdürü Tarık AKGÜN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM 11.01.2024 Tarihinde okulumuzu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan UYGUN okulumuzda fiziki açıdan incelemeler yaptı ve okul hakkında bilgiler aldı.

Ara

"Adım Zeka İşim Oyun" Projesi kapsamında Aralık ayında düzenlenen Reversi yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 3-G sınıfı öğrencilerinden Furkan Kayra KALMUK ;  İlde düzenlenen turnuvada ilkokul düzeyinde il 1.si olmuştur.

Öğrencimizi, öğretmenimizi ve öğrencimize  destek olan ailesini tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi"Sözlük Özgürlüktür" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada okulumuz birincisi seçilen 3-C sınıfı Meryem Sıla ALTINKAYA' nın hazırladığı sözlük ilçede üçüncü olmuştur. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM öğrencimize katılım belgesi ve ödülünü verdi. Öğrencimize başarısından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

"Adım Zeka İşim Oyun" Projesi kapsamında Aralık ayında düzenlenen Reversi yarışmasında okulumuzu temsil eden 1-E sınıfı öğrencisi Ali Mert ASLAN, 3-G sınıfı öğrencilerinden Ayaz ALTINKAYA ve Furkan Kayra KALMUK;

İlçede düzenlenen turnuvada 3-G sınıfı öğrencisi Furkan Kayra KALMUK ilçe 1.si olmuş ve ilçemizi temsilen ildeki turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır.

Yine okulumuz öğrencilerinden 3-G sınıfı öğrencilerinden Ayaz ALTINKAYA ilçe 3.'sü olmuştur.

Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize  destek olan ailelerini tebrik ederiz.

Ara

"Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18 Aralık) " okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi"Sözlük Özgürlüktür" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada okulumuz birincisi seçilen 3-C sınıfı Meryem Sıla ALTINKAYA' nın hazırladığı sözlük ilçede üçüncü olmuştur. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Adım Zeka İşim Oyun" projesinde"sudoku" okulumuz ilçe ikincisi oldu. Madalyaları ilçe milli eğitim müdürümüz Ayhan YILDIRIM tarafından verildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarında dolayı teşekkür ederiz

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda  öğretmenlerimizin özverili çalışmasıyla coşkuyla kutlandı.

Kas

"Adım Zeka İşim Oyun" Projesi kapsamında ekim ayında düzenlenen Resfebe yarışmasında; okulumuz 3-E sınıfı öğrencilerinden Elfin Duru KILIÇ ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencimizi,  öğretmenini ve öğrencimize destek olan ailesini tebrik ederiz.

Kas

Atatürk' ün ölümünün 85. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinliklerle anıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk' ü anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Atatürk Köşk' ünü ziyaret ettiler.